اکسیژن ساز چیست
دستگاه اکسیژن ساز هوا را از محیط اطراف می گیرد ، اکسیژن را جدا می کند ، ودوز بالایی از اکسیژن را ارسال می کند. دستگاه اکسیژن ساز شامل کمپرسور هوا و محفظه های پر شده از زئولیت می باشد. کمپرسور، هوای محیط را به داخل دستگاه می آورد. هوای محیط از حدودا ۷۸% نیتروژن و ۲۱% اکسیژن تشکیل شده است. ماده معدنی زئولیت نیتروژن را برای جدا کردن از اکسیژن جذب می کند ، در نتیجه دوز بالایی تا حدود ۹۵% اکسیژن خالص می سازد. دستگاه اکسیژن ساز در سایزهای مختلفی وجود دارد ، و می تواند در هر جایی که نیاز است ، چه خانه و چه جاهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد. دستگاه اکسیژن ساز از لحاظ ارسال اکسیژن و انرژی مورد استفاده بسیار کارآمد است.
انواع دستگاه اکسیژن ساز:
1- اکسیژن ساز پرتابل قابل حمل
اکسیژن سازهای پرتابل به صورت سبک و کم حجم طراحی شده اند تا قابل حمل برای بیمار باشند . این اکسیژن سازها هم با برق و هم با باطری و همچنین با برق ماشین از طریق فندکی کار می کنند . باطری قابل شارژ این دستگاهها این امکان را یه بیمار می دهدند تا بیمار بتواند خارج از منزل و در مسافرت استفاده کند . اکسیژن ساز پرتابل اکسیژن را به صورت پالسی و در زمان دم بیمار، به بیمار تحویل می دهد (به وسیله سنسور حس کننده ) . وزن تقریبی اکسیژن سازهای پرتابل 2-3 کیلو هست ، که بیمار می تواند از طریق کیف دوشی حمل کند . بغضی از دستگاهها ، ترالی حمل دارند که دستگاه روی آن قرار می گیرد و توسط بیمار حمل می شود . از جمله دستگاههای پرتابل ، مارکهای : lnogn one ساخت کشور آمریکا می باشد که در مدلهای G2-G3-G5 موجود می باشند که نوع G5 که جدیدترین مدل هست وزن تقریبا 1/9 کیلو دارد .مارکهای LONGFIYAN - KING ON - AIRSEP
2- اکسیژن ساز خانگی
اکسیژن ساز خانگی نسبت به اکسیژن ساز پرتابل پر کاربردتر هست . این نوع اکسیژن ساز فقط با برق کار می کند . وزن تقریبا بین 15-25 کیلو دارند . این دستگاهها به صورت پیوسته اکسیژن تولید می کنند ، که از طریق ماسک یا نازال به بیمار وصل می شوند . از نظر میزان اکسیژن دهی دستگاههای اکسیژن ساز به صورت 5-8-10 لیتری موجود هستند . معمولا برای بیماران با میزان SPO2 بالای 85% ، اکسیژن ساز 5 لیتری توصیه می شود و برای بیماران با SPO2 زیر 80% ، اکسیژن ساز 8 یا 10 لیتری توصیه می شود .
نگهداری اکسیژن ساز :
- اکسیژن ساز ها همواره باید به صورت ایستاده حمل و قرار بگیرند .
- فیلتر اکسیژن ساز در زمانهای مشخص باید تعویض شود
- در زمان حمل ، آب مخزن مرطوب کننده خالی باشد
- هر چند ساعت حداقل 15 دقیقه به دستگاه استراحت داده شود
- در صورت پایین بودن میزان اکسیژن تولید شده توسط دستگاه ، حتما به مراکز معتبر جهت سرویس و تعمیر مراجعه کنند
- هر چند وقت یکبار با تست دستگاه توسط متخصصین از میزان اکسیژن دهی دستگاه اطمینان حاصل کنید
اندازه گیری میزان اکسیژن
ریه ها هوای محیط را دریافت می کنند و اکسیژن آن را جذب می کنند و گاز دی اکسید کربن را دفع می کنند . بنابراین در افراد سالم ، اکسیژن خون نرمال (spo2 ) تقریبا بالای 95% می باشد که با دستگاهی به نام پالس اکسیمتر اندازه گیری می شود . اگه میزان spo2 خون بیمار کمتر از 92% باشد . نیاز به اکسیژن ساز دارد . البته قبل از استفاده از دستگاه اکسیژن ساز حتما باید از پزشک متخصص مشورت بگیرد .
دستگاه پالس اکسیمتر انگشتی با باطری قلمی کار می کند . با قرار دادن انگشت داخل آن و روشن کردن دکمه پاور ، میزان اکسیژن خون spo2 و تعداد ضربان قلب در دقیقه RR را نمایش می دهد . در صورت افت اکسیژن در بیمار دستگاه آلارم می زند .
تعمیر اکسیژن ساز
دستگاه اکسیژن ساز شامل کمپرسور تولید هوا ، مخزن پودر زئولیت ، شیر برقی و برد الکترونیکی می باشد . در صورت نقض در هر کدوم از این اجزائ ، خلوص اکسیژن پایین میاد و در این صورت دستگاه باید توسط یک متخصص بازدید و تعمیر شود . تجهیزات پزشکی بارمان جهت سرویس و تعمیر دستگاههای اکسیژن ساز در خدمت بیماران عزیز می باشد .
خرید اکسیژن ساز
اکسیژن ساز آمریکایی ، آلمانی ، تایوانی ، چینی ، ... - اکسیژن ساز 3 ، 5 ،8 ،10 لیتری - اکسیژن ساز پرتابل با وزن کم وفلو 5 لیتر در دقیقه با باطری قابل شارژ واستفاده از برق آمبولانس ،ماشین وهواپیما - اکسیژن ساز خانگی با درجه خلوص اکسیژن بالای 95% وگارانتی 5 ساله وخدمات پس از فروش - اکسیژن ساز :bitmos - yuyu- airsep- nidek – nuvo – -nuvo8 – inogen – longfei – devilbis-emg-
فروش واجاره اکسیژن ساز نو وکارکرده با گارانتی
خرید اکسیژن ساز ،تعمیر اکسیژن ساز، تعویض پودر زئولایت
شما می توانید جهت استعلام قیمت دستگاه اکسیژن ساز ودریافت راهنمایی و مشاوره در خصوص انتخاب مناسب ترین محصول متناسب با شرایط بیمار ، با مشاوران ما در مرکز تجهیزات پزشکی بارمان تماس بگیرید